Moda

Motiv trešanja ove je sezone posvuda, a Ogled & Nedogled ima savršenu košulju na tu foru

S dolaskom toplijih i sunčanijih dana, naša odjeća postaje lakša, opuštenija i puna zabavnih motiva koji zrcale prirodu oko nas. Upravo je zato cvjetni motiv jedan od najpopularnijih čim nas ugriju sve jače zrake zrake sunca. No, popularnosti cvjetnog motiva opasno se približavaju i motivi voća, osobito trešanja ili višanja. 

Tako sve češće na haljinama, majicama, košuljama pa čak i na platnenim torbama, možemo vidjeti trešnje i višnje koje svakom outfitu daju određenu dozu zaigranosti. Jedan od brendova koji je u svoju proljetnu ponudu uvrstio ovaj motiv je i domaći Ogled & Nedogled

Nova Ogled & Nedogled košulja je bijele boje i dugih rukava te je ravnog kroja pa djeluje pomalo oversized. Naravno, na njoj su ručno (!) naslikane trešnje. Samim time što su trešnje ručni rad, niti jedna košulja ne može biti potpuno ista pa će svatko tko ju kupi, na neki način imati jedinstven proizvod. 

Ova košulja savršen je komad za slaganje casual outfita i odlično će pristajati uz traperice i bijele tenisice za koje bi bilo idealno da su platnene. Također, za još opušteniji look, košulja se s prednje strane može zavezati u čvor. 

 | Autor: Ogled & Nedogled Ogled & Nedogled Foto: Ogled & Nedogled

Ova košulja dolazi u jednoj veličini, a njena cijena iznosi 50 eura. Također, na Ogled & Nedogled Instagram storyju stoji anketa u kojoj pratitelji mogu birati koje voće žele da sljedeće bude naslikano na košuljama što znači da se uskoro možemo radovati i nekim drugim razigranim motivima. 

Photo: Ogled & Nedogled

Komentari 0