Life&style
Emily u Parizu 4. sezona

Video u kojem glumci serije 'Emily in Paris' sami najavljuju novu sezonu već je prešao milijun pregleda, a tek je izašao!

  • Emily Cooper vraća se na ulice francuske prijestolnice gdje mora riješiti neke romantične, poslovne i prijateljske probleme
  • Snimanje četvrte sezone serije 'Emily u Parizu' je završeno! 
  • U videu objavljenom na Netflixovom Tiktoku Lily Collins i njezini kolege glumci opisuju novu sezonu vlastitim riječima, a video već ima više milijun pregleda fanova koji ne mogu dočekati nove epizode

Pripremi čokoladu i kroasane! Naime, 15. kolovoza će se prvi dio nastavka 4. sezone 'Emily u Parizu' pojaviti na našim ekranima! Obožavatelji su dugo čekali na nastavak. Nakon što je treća sezona objavljena krajem 2022., godine, stanka je trajala je dulje od očekivanog. Razlog za to: SAG-AFTRA štrajkovi, koji ne samo da su paralizirali produkciju u hollywoodskim studijima, nego su uzrokovali i drastična kašnjenja na streaming platformama kao što je Netflix. Početkom 2024. došlo je do dogovora pa je i snimanje ponovno počelo.

To je također slučaj s 'Emily u Parizu' - kako je otkrila Lily Collins objavom na Instagramu u siječnju 2024. godine. U naslovu je napisala: „Dobar dan iz Pariza! Četvrta sezona Emily u Parizu sada je u produkciji.“ Fotografkinja Ellen von Unwerth, koja je gostovala u drugoj sezoni kultne serije, na svojim je društvenim mrežama podijelila slike zabave na kraju snimanja. Možeš vidjeti glumačku postavu, a uvijek se vide dva lica: glavne glumice Lily Collins i Ashley Park, koje se, čini se, dobro slažu i izvan snimanja.

Što možemo očekivati od 4. sezone 'Emily u Parizu'?

Emily, Alfie, Gabriel, Sylvie, Mindy i Camille završili su posljednju epizodu s raznim problemima koje će svaki od njih morati riješiti u budućnosti. Kako Darren Star, izvršni producent, planira to postići, još uvijek je misterij.

Brzo vjenčanje Camille i Gabriela u dvorcu njihove obitelji završilo je kaosom. Mladenka je mladoženji priznala ono što su svi u publici od početka sumnjali: njihova veza temelji se na laži, jer su Gabriel i Emily još uvijek jako zaljubljeni. Njih dvoje su zajedno otkad su se upoznali, a otkazivanje vjenčanja u zadnji tren otvara mogućnost pomirenja...

Najnoviji video s više od milijun pregleda u tri dana 

U nedavno objavljenom videu glumci u nekoliko riječi otkrivaju kako bi opisali novu sezonu. Čini se da opis Lily Collins upućuje na dramatične i emotivne događaje iz prošle sezone…

@netflix bonjour! Emily in Paris Season 4 Part 1 streams August 15 and Part 2 streams September 12 #EmilyinParis ♬ original sound - Netflix

Inače: Alfie, londonski dečko glavne glumice, koji je sada financijski direktor tvrtke Antoinea Lamberta (mislimo da neće biti daleko od Pariza), vrlo je vjerojatno - zbog prekinutog vjenčanja i emocionalnog kaosa između njega i Emily - izvan igre.

Camille je pred kraj sezone otkrila da je trudna, tako da ljubavni trokut koji se stvara tijekom sezona vjerojatno neće nestati. Chef će se morati uhvatiti ukoštac s budućom vezom - ako se ona ostvari - i mogućnošću dobivanja prve Michelinove zvjezdice.

Završnica je bila sjajna i za Mindy, koja zbog budućeg sudjelovanja na Eurosongu mora odlučiti hoće li nastaviti vezu s ponekad nesimpatičnim Nicolasom de Léonom ili s Benoîtom, uličnim sviračem s kojim će nastupiti na festivalu. 

c Možda vas zanima 6 novih naslova koje se u svibnju definitivno isplati pogledati na Netflixu Rubrika Life&style Life&style

Novi poslovni odnos s luksuznim konglomeratom JVMA, koji se pojavljuje u trećoj sezoni, stvara nekoliko kritičnih situacija za Sylvie. S jedne strane, publicistica bi izgubila dio voljene profesionalne neovisnosti, a s druge strane morala bi se obračunati s predsjednikom uprave, kojem je već prijetila da će ga prokazati kako bi nagovorila dizajnera Pierrea Cadaulta da vrati vlast nad tvrtkom. Sve to čovjeka, koji je postao jedan od najomiljenijih likova u ovoj priči, dovodi na raskrižje.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Emily u Parizu

U kratkom videu prikazanom 17. lipnja 2023. na festivalu 'Tudum' (globalni Netflixov događaj koji pretpremijerno najavljuje popularne produkcije), Lily Collins otkriva dosad nepoznate detalje o novoj sezoni. Već znamo iz prošlih epizoda da Emily nije isključivo u Parizu, nego putuje i na druga mjesta iz raznih razloga. Sada znamo da će to biti Rim. Collins također otkriva da je Emily pred velikom odlukom i značajnom promjenom. Hoće li se preseliti u Rim kako bi njezina ljubavna priča s Gabrielom imala šansu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix DE (@netflixde)

Tko će sve glumiti u 4. sezoni 'Emily u Parizu'?

Naravno, Lily Collins! Lucas Bravo kao Gabriel, Camille Razat kao Camille, Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie, Ashley Park kao Mindy, William Abadie kao Antoine i Paul Forman kao Nicolas de Léon također će biti u 4. sezoni. Samuel Arnold, koji glumi Juliena, i Bruno Gouery također će biti tamo. S obzirom na razvoj događaja u trećoj sezoni, ostaje za vidjeti kako će se Julienova priča nastaviti.

Hoće li se glumačkoj postavi pridružiti novi likovi, teško je reći. Ali, to je više nego vjerojatno, jer se to događalo u svakoj sezoni serije.

 | Autor: Netflix Netflix

Kada će biti premijera četvrte sezone 'Emily u Parizu'?

Slično drugim produkcijama (npr. 'Kruna'), Netflix se odlučio za izdanje u dva dijela za četvrtu sezonu 'Emily u Parizu'. Prva polovica sezone bit će objavljena 15. kolovoza. Preostale epizode slijede 12. rujna 2024. godine. 

Možda vas zanima Ako ti se svidjela serija 'Baby Reindeer', i ovih 6 naslova nude jednaku dozu napetosti Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nikad cuo za ovu seriju