Life&style

Sa 125 milijuna pregleda trailer za ovaj rom-com oborio je rekorde gledanosti - sada možemo pogledati i cijeli film!

Krajem prošlog tjedna je na Prime Video stigao film snimljen po knjizi iz 2017. godine koju su i Oprah Magazine i Vogue svojedobno nahvalili, a zove se “The Idea of You”. Tada je za knjigu Vogue napisao da se radi o naelektriziranoj ljubavnoj aferi. Impresivno je to što je već trailer za film "The Idea of You" dosegnuo više od 125 milijuna pregleda na društvenim mrežama u samo 12 dana od objave, time srušivši rekord za najgledaniji trailer bilo kojeg originalnog filma streaming servisa, ikad!

U tome su definitivno pomogli Anne Hathaway i Nicholas Galitzine koji su glavni protagonisti filma i doživljavaju iskre u ovoj romantičnoj komediji koju publika već obožava. Glavni lik knjige i filma je Solène (Anne Hathaway), 40-godišnja samohrana majka, koja započinje neočekivanu romansu s 24-godišnjim Hayesom Campbellom (Nicholas Galitzine) - pjevačem August Moona, najpopularnijeg boy benda na planeti. Mjesto upoznavanja je Coachella na koju je ona dovela svoju kćer tinejdžericu na grupni susret i druženje s članovima boy benda, a sve ostalo je povijest.

 | Autor: Prime Video Prime Video Foto: Prime Video

Foto: IMDB/ Prime, The Idea Of You Možda vas zanima Govori li film 'The Idea Of You' s Anne Hathaway zapravo o ljubavi Harryja Stylesa i Olivije Wilde? Rubrika Life&style Life&style

Kako je film “The Idea of You” razlikuje od istoimene knjige?

Od simpatičnog susreta, do raskošnih nastupa na pozornici, kemije između njih dvoje i pametno osmišljenih odjevnih kombinacija (modni komadi Anne Hathaway u filmu odišu quiet luxuryjem), ova adaptacija romana Robinne Lee pomno je kreirana kao pravi crowd-pleaser. Uz to, Galitzine uistinu pjeva u ovom filmu - može li bolje?

 | Autor: Prime Video Prime Video Foto: Prime Video

Možda vas zanima Iskre frcaju između Blake Lively i zgodnog Justina Baldonija u filmu 'Priča završava s nama'. Jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style

S druge strane, Solène je zavidno staložena žena koja dolazi iz svijeta umjetnina koje prodaje u vlastitoj galeriji. I, dok je poruka filma da žene starije od 40 godina imaju svako pravo na romantično ispunjenje uistinu osnažujuća, on također priznaje da pronalaženje ljubavi s nevjerojatno zgodnom i popularnom pop zvijezdom dolazi s vlastitim jedinstvenim nizom izazova. Ipak, ova adaptacija malo odstupa od romana i daje Solène i Hayesu tračak nade za budućnost, što će svakome nesumnjivo izmamiti osmijeh na lice.

 | Autor: Prime Video Prime Video Foto: Prime Video

Film je ekskluzivno dostupan za gledanje na Prime Video

“The Idea of You” premijerno je prikazan globalno na streaming servisu Prime Video 2. svibnja. Film je režirao Michael Showalter, scenarij su napisali Michael Showalter i Jennifer Westfeldt, a producirali su ga Cathy Schulman, Gabrielle Union, Anne Hathaway, Robinne Lee, Eric Hayes, Michael Showalter i Jordana Mollick.

 | Autor: Prime Video Prime Video Foto: Prime Video

c Možda vas zanima 6 novih naslova koje se u svibnju definitivno isplati pogledati na Netflixu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Prime Video

Komentari 0