Beauty
Midi frizure

3 midi frizure su 'out' u 2024., a umjesto njih ove 3 frizure srednje dužine su 'in'

Dotiče li ti kosa ramena, seže li do ključne kosti ili završava u razini pazuha? Ako je odgovor potvrdan, onda imaš kosu srednje dužine! Ova duljina kose savršena je za oblikovanje kreativnih frizura, ali i za nošenje ravne, kovrčave ili valovite kose, a da ti tijekom dana ne postane previše „teška“ zbog svoje duljine. 

Otkrit ćemo ti tri najcool midi frizure za ljeto 2024., koje možeš koristiti kao inspiraciju prije sljedećeg posjeta frizeru ili stiliziranja u vlastitoj kupaonici.

Midi frizure: Najveći trendovi za kosu srednje dužine u ljeto 2024. godine

Out: Klasični shag

In: Strukturirani dugi bob

Naravno, još uvijek volimo stepenasto šišanje. Međutim, to više neće biti tako popularno u ljeto 2024. godine. Svijetli slojevi istaknuti su valovima i kovrčama, stvarajući izvrstan boho štih koji izgleda ležerno čak i pri visokoj vlažnosti. Stajling se može kombinirati s bilo kojom duljinom kose, ali mi radije nosimo ovaj look s dugim bobom.

Out: Zaglađena kosa

In: Mokri valovi

Strogoća je prošlost! U ljeto 2024. ćemo tzv. wet hair look nositi opušteno i ležerno. Osnova su valovi koje stvaraš u kosi s peglom za kosu. Zatim upotrijebi gel koji ima sjajnu završnicu. Raspodijeli ga po rukama, a zatim na kosu. Važno: nemoj nanositi gel izravno na kosu kako bi ga bolje dozirala. 

Out: Niski rep

Hailey Bieber Možda vas zanima Nijedna kratka frizura nije tako popularna kao 'dad bob' - evo kome pristaje i kako je stilizirati Rubrika Beauty Beauty

In: Polupodignuta kosa s pletenicom

Rep uvijek funkcionira, ali kako bismo vješto istaknuli kosu srednje dužine, preferiramo half up frizure u ljeto 2024.: polupodignuti rep) i polupodignuta punđa, polovica kose pričvršćena kopčom za kosu - da, tako je jednostavno! Ne postoje granice kreativnosti kada je stiliziranje u pitanju. Pletenice također mogu privući pažnju, kao što pokazuje ovaj primjer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kait (@kaittnnicolee)

Možda vas zanima Čudna poveznica, ali... koliko često treba prati kosu da bi ona brže rasla? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @brycescarlett

Komentari 0